Avancerade holdem tips 3 knep för att göra din allt i ett mycket enklare

CategoriesHoldem Tips

 

Avancerade Holdem Tips – Trick # 1

Är du redan potten begått?

Om du redan har förbundit sig så mycket i potten att man inte exakt kan vika en allt-i är en mycket mer giltigt flytta säg, en normal satsa eller samtal. För det faktum att om du förlorar du praktiskt taget skruvas ändå.

Göra all-in i denna situation skulle kunna vända på striden. Om du redan är pot committed som kan tyda på att du ska bara all-in Tricket är att se till att du bara pott begå på fast händerna.

Avancerade Holdem Tips – Trick # 2

Är du tvingas stänga händer?

Om du tvingas bort fasta händer genom aggressivt spel kan det vara dags att all-in. Du kan inte hålla att vara en barnlek och få trampad på.

Poker är ett psykologiskt spel och någon kommer alltid att försöka ta alfa-hane position. Om någon går över dig och tvinga dig ur händer som kan tyda det är dags att alla på honom. Det är som en utmaning för dominans.

Tricket är att ha en bra handen när du faktiskt gör!

Avancerade Holdem Tips – Trick # 3

Gör din motståndare respekterar dig som spelare?

Om dina motståndare har märkt att du är en solid spelare som spelar bra poker de är mer benägna att ta din all-in på större allvar. Om du svarat ja på detta frågor som kan tyda på din allt-i kommer att bli mer effektiva.

Om du svarat nej, ja, det är mer sannolikt att någon kommer att ringa dig eftersom de inte tror att du har något bra. De vill bara hålla dig ärlig. Det kan vara frustrerande att vara i denna situation. Tricket är att spela fast först, sedan använda allt-i: s senare.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *