Bör du hålla dina bingo öppet på holiday

CategoriesHoldem Tips

 

Medan jag sitter här på jobbet, är det semestertider igen närmar snabbt. Oftare, ser jag julen skyltar överallt och vi har precis lagt till den här säsongens samling klåpare semester bingo till vår webbplats. Halloween, Thanksgiving och jul verkar definitivt runt hörnet.

I bingo industrin, många bingo isär om huruvida eller inte hålla öppet på en stor semester. Även om det kan diskuteras huruvida det är värt det från en personlig synvinkel, tänkte jag diskutera om det är värt det från en bingo ekonomiska synvinkel. Med andra ord kan en bingo tjäna tillräckligt med pengar för att göra det värt att hålla öppet på semester? Jag tror att beror på ett par saker.

På semester, det är en tanke på att din totala bingo närvaro för din region kommer att ligga nere. Om varje bingo är öppen, kan du vara säker på att varje bingo skulle ha mindre bingospelare än normalt och varje bingo vinst skulle bli lidande. Men på dessa resor, många konkurrerande bingo kommer nära, så detta kan vara en möjlighet för vissa.

Om du funderar på att hålla din bingo öppet på en semester, skulle jag titta runt på de andra bingo i ditt område först. Kommer flera av dessa bingo (dina konkurrenter) vara öppna? Har annat område bingo har en historia av lyckad semester bingo att du skulle vara upp emot? Om någon av dessa svar är nej, då tror jag din bingo skulle kunna dra nytta vistas öppet. Ofta finns tillräckligt allvarliga bingo spelare där ute för att generera en publiken i en konkurrenskraftig fält.

Men om det finns redan många bingo förbli öppen, då din semester bingo kommer att vara i trubbel. Även om man bingo är öppen, kan du stå inför en uppförsbacke kamp om att Bingo har en tradition av semester framgång. Om någon av dessa är sant, skulle jag rekommenderar starkt att du tar det lugnt, stanna hemma och njuta av semestern. När allt är en annan än att behöva ta itu med den irriterande släktingar, det så illa att stanna hemma för semester?

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *