Gör reklam för din pokerhänder i stor skala

Categoriesbetting mood

 

Det finns många olika strategier som kan vidtas i ett pokerspel. Varje kommer att vara mycket avgörande för dina framgångar vid pokerbordet. Du kan nå framgång i en rad strategiskt sätt, men du kan också förlora mycket pengar om du gör fel strategiska drag. Det finns en tid gör vissa spelar och en tid inte. Det enda sättet du kommer att kunna göra vissa låtar arbete genom att göra rätt saker vid rätt tillfällen.

Majoriteten av pokerspelare visar inte det hand efter sina motståndare gånger. Anledningen till detta är att du aldrig vill ge din motståndare någon information om hur du spelar. Ju mer information din motståndare vet om dig, ju mer han eller hon har att använda mot dig. Din motståndare kunskap om din spelstil kan betyda skillnaden mellan att vinna World Series of Poker Main Event och förlora det. Det kan tyckas lite extremt, och det förmodligen är. Faktum är dock att det är väldigt sant i en mening. Du vet aldrig när den information din motståndare vet om du kan slå tillbaka och förlora en hand för dig. Det bara kan vara under WSOP i sista hand.

En smart pokerspelare lär sig att använda denna typ av sak mot sina motståndare. Att ge din motståndare information om dina händer och hur du spelar kan användas mot dem lika mycket som det kan användas mot dig själv. Den enda skillnaden är att när du väljer att använda det mot din motståndare, du är i kontroll. Om din motståndare använder det mot dig, är det för att du skruvas upp, inte därför att de var i kontroll. Det finns en mängd olika sätt att använda denna strategi mot dina motståndare.

Ett sätt att ge din motståndare information om din hand är att visa din hand efter resten av tabellen veck. Om dina motståndare ser tillbaka på vad som hände under denna hand och hur du spelat, kan de få en del värdefull information om dig som pokerspelare. Om du spelat den handen ett särskilt sätt, är chansen att du kommer att spela alla dina händer som att en på samma sätt. Detta är uppenbarligen att ge dina motståndare mycket mer information då kan du någonsin vill ge ut. Så nästa gång du tror att du är trevlig genom att visa tabellen fickan ess, du kanske vill tänka på vad du egentligen gör. Det enda skälet till att folk uppskattar verkligen att du visar dem din hand är så att de kan få en bra läsa dig.

Du kan överlista dina motståndare.

Nu, tänk om du gjorde exakt vad som nämns ovan, men ni planerat det hela ut, och visste vad du gjorde? Tänk om du kunde ställa upp hela handen för att ge ut “falska” information, och att lura dina motståndare? Detta är inte bara en stor spela, men det är en av de bästa. Du kan göra detta mycket enkelt genom att ange dig själv att ge ut falsk information.

Hur?

Satsa ett visst sätt och spela handen ett visst sätt som inte är hur du normalt skulle spela den. Gör något skumt, men inte alltför uppenbart. Något som de bra spelarna kommer att märka, men de kommer inte tycker är för ur vanliga. När du har ställt in falska uppgifter, ge ut allt. Du får alla dina motståndare att lägga sig, och sedan kan du visa din hand. Om det i detta fall var det en bluff, ställer du bara dig själv att få betalt nästa gång du har en bra hand. Allt du behöver göra senare, är att vänta på en stor hand och bet på samma sätt som du gjorde när du bluffade. Alla bra spelare tror att de är busting dig, men egentligen du bara busted dem.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *